Pages

Thursday, April 8, 2010

The vampire diaries!



Ei bine, acest serial este unul dintre preferatele mele. Nu este difuzat în România, dar este urmărit pe internet. În SUA apare în fiecare joi, dar datorită fusului orar, la noi poate fi vizionat vinerea, dupa ora 1-2 dupa amiaza. Ideea de la care a pornit acest serial este asemănătoare cu alte filme cu vampiri, ca de exemplu Twilight, unde un vampir se îndrăgosteşte de o fata, punând-o de multe ori în pericol şi salvând-o.
Desi ideea este asemănătoare, The vampire Diaries nu a copiat nimic de la Twilight, deoarece acest serial e facut dupa o seria de carti celebra, cu acelasi nume, scrisa de L.Smith, primele cărţi fiind lansate prin septembrie 1991-1992 :P..Probabil mulţi dintre voi deja au auzit de acest serial ce face furori în Statele Unite.
E vorba despre o fată pe nume Elena Gilbert (Nina Dobrev), căreia i-au murit părinţii într-un accident de maşină. După ce îl întâlneşte pe Stefan Salvatore (Paul Wesley), află că în misteriosul oraş Mystic Falls, vampirii îşi cam fac de cap. Ea află că este o copie fidelă a lui Katherine, un vampir ce a fost închisă într-un mormânt cu mult timp în urmă. Deşi Stefan este un vampir bun, nu acelaşi lucru se poate spune despre fratele acestuia, Damon Salvatore (Ian Somerhalder), căruia îi place să îşi trăiască viaţa la maxim. Pentru amatorii de vampiri, acest serial merită văzut, având o doză de iubire, una de horror şi de actiune!:P
Ce părere aveţi despre acest serial?Aştept comentarii cu părerile voastre!;)



No comments:

Post a Comment